Magunkról

Az ECOVALOR Tanácsadó Kft. üzletviteli, vezetési és gazdasági tanácsadási tevékenységet végez.

Célunk, hogy hozzájáruljunk a gazdasági élet szereplőinek fejlődéséhez, versenyképességének növeléséhez és pozitív hatást gyakoroljunk azokra.

Munkavégzésünket az ügyfélközpontúság vezérli, nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink tulajdonosaival, vezetőivel, szakembereivel való együtt gondolkodásra. Kapcsolatainkat a nyitottság, a pozitív gondolkodás, a korrektség, a megállapodások betartása jellemzi. Célkitűzésünk, hogy ügyfeleinket magas szintű szakmai hozzáértéssel, kifogástalan minőségben, a határidők pontos betartásával szolgáljuk ki.

Tevékenységünkben meghatározó a sokoldalú megközelítést igénylő és újdonságot tartalmazó feladatok ellátása. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink a velünk történő együttműködés során - a létrejött eredmény mellett -, a stratégiai megközelítésünket, és a feladatokhoz történő hozzáállásunkat is elsajátíthassák.

A téma aktualitása miatt a stratégia kialakítás és az üzleti tervezés, valamint a controlling rendszer kialakítás, működtetés tevékenységeit közös szolgáltatás csomagban kezeljük. Ilyen módon a középvállalkozások egységes szemléletben és módszerekkel valósíthatják meg a céljaik kitűzését, a megvalósíthatóságot biztosító üzleti terv létrehozását, és a működés visszamérését a controlling rendszer által.© 2017 Ecovalor Tanácsadó Kft.